“Så du ønsker at være en millionær…”

Vi er i bedste tider og værst af gange for MLM… Job er knappe, og mange mennesker står beskæftigelse usikkerhed. Tid og indkomst frihed, som bruges til at give os vores “sex appeal” som industri, har flyttet deres virkninger. Regelmæssig jobs undertiden tilbud flex-tid, som sætter en J-O-B på lige fod med vores industri, og den indkomst frihed, som du søger har forblev undvigende til mange, hvor det som en løn, men mager, det kan være, er forudsigelig.
Stil dig selv disse spørgsmål: 1. hvor ledes din virksomhed? (Mission statement, lederskab, integritet spørgsmål…) 2. Hvad er dit liv mission? 3. har du en reel og betroede rollemodel, der eksemplificerer sand hengivenhed til virksomheden og dens indhold? 4. er din “mentor” vellykket på niveau du stræber efter? 5. Hvem er din målgruppe? 6. hvordan tiltalende er dit produkt/service vises hvis du fjerner kompensationen? 7. Hvad er dit grundlag af vægt—er det om “du” eller “dem”? 8. hvordan du planlægger at opgradere din livsstil, når du fordobler din indkomst? 9. har du en klar arbejdsprogram designet til at generere dine umiddelbare og kortsigtede mål? 10. er din tro låst i nok til at bære dig gennem skuffelser og nederlag? 11. er du villig til at lære at føre fra bagsiden af rummet? 12. er du patient? Besvare disse spørgsmål bør give dig klarhed om, hvad du vil og hvad du er villig til at ofre for at gøre det ske.
Begyndt denne virksomhed, du ind, hvad jeg kalder den bolle syndrom. Min mand, Taylor Hegan, og jeg har altid, hvad vi refererer til som “en masse boller i ovnen.” Vi har fået “boller kommer” (nye distributører), “boller-madlavning” (begyndelsen bygherrer), “boller bruning” (ledere udvikle) og “boller forlader ovnen” (advanced ledere på vej til millionær status). Da vi ikke er i den overbevisende business, forventer vi vores teammedlemmer til at deltage i lederskab mentorordninger og følge op med forpligtelser på egen hånd. Jeg vil gerne anbefale dig en bog som jeg har forstået indsigter fra, og som har udvidet min tænkning, The 21 uigendrivelige love for ledelse af John Maxwell.
Spørg dig selv endnu et spørgsmål, “Hvis du fortsætte med at tænke som du altid har tænkt, vil du fortsat at få, hvad du altid har fået. Er det nok?” Som jeg fortsætter med at genopfinde mig selv som førende i branchen, indse jeg at jeg kan ikke bede folk om at gøre, hvad jeg ikke gør i øjeblikket, eller kan jeg forvente dem til at overskride det tempo jeg indstille. Selv om vi har tjent mere end fem millioner dollars med vores virksomhed og arbejdede vores vej til # 1 distributorship produktionsniveau, udføre vi stadig alle elementerne af forretnings- og løbende field test for at se, hvad der er effektiv i dagens markedsplads.
Alt fungerer noget af tiden og virker intet hele tiden. Vi skal stadig passe på at undersøge mulighederne for at udvide når økonomien svinger. Det er bydende nødvendigt, at du holder åbent til gennembrud tænkning og give industrien en tre-års praktik engagement. Så gør dig klar til den mest spændende tid i dit liv.
MLM forretning er sjovt, lukrative, kreativ, ikke-diskriminerende, givende, folk-orienterede og skiftende. Hvis du vil vedhæfte dig selv til en karriere med ingen loft—har du kommet til det rette sted. Som en tidligere skolelærer må jeg knibe mig selv når jeg tænker på livsstilen at Taylor og jeg nu fører. Jeg gøre mere i en måned, end jeg plejede at gøre i et år. Som du overveje din MLM fremtidige, husk: “Du kan ikke være noget uden for dig selv end du er i.” Hvis du virkelig ønsker at blive en millionær i denne forretning, skal din egen tankegang og adfærd afspejle økonomisk succes. Husk: “kan lide” tiltrække “kan lide” og “vindere” graviterer mod andre “vindere.” Der er plads til dig i vores MLM vindere circle hvis du tjener din retmæssige plads ved at blive en top producent. Det handler om held: L aboring U nder C ertain K WARENESS den bedste del er—du oprette din egen lykke.
Copyright 2005 Eileen Silva