Forhandlinger om at købe en ny bil den nemme måde

Gør du hader tanken om at købe en ny bil på grund af den kamp du nødt til at gå gennem forhandlinger med forhandleren? Slappe af. Forhandlinger om at købe en ny bil er nem. Sikker på deres sælgere modtage forhandling uddannelse, men du har den øverste hånd. Hvorfor? Fordi du kan nemt finde ud af alt det, de ønsker at holde skjult. Information er nøglen til at vinde nogen forhandling. Hvis du bruger ressourcer og tilgange skitseret nedenfor, vil du forhandle den lavest mulige pris og kørsel væk med en stor ny bil.

Først finde ud af hvad forhandleren betalt for bilen

Ægte forhandler omkostningerne består af to komponenter – forhandler fakturaen mindre tilbageholdte.

Hvad forhandleren faktisk betalt for køretøjet er forhandler faktura. Der er en række gode on-line kilder til denne herunder Kelly Blue Book (KBB.com) og Edmunds.com. (Vær opmærksom på at fakturaen kan omfatte en reklame gebyr for fælles reklamekampagner. Det er en reel pr. bil koste til forhandleren, dvs det er ikke overhead da det kun udbetales, når en bil sælges. Det viser på den faktura, som dealeren får fra fremstilling, men det er ikke fundet på de online sites, der giver du forhandler pris. Det plejer at køre omkring $300-400.)

Tilbageholdte er den anden del af sande forhandler omkostninger. Tilbageholdte er en rabat, der er betalt direkte til forhandleren af fabrikanten for hver bil sælges. Holdbacks for Chrysler, Ford og GM er 3% af den samlede pris for bilen. Holdbacks for udenlandske gør er 2-3% afhængigt af producenten. Edmunds har en god Data Base af disse.

Tilføje i de skjulte incitamenter til forhandleren og de annoncerede rabatter

Forhandler incitamenter: overraskelse! Ud over tilbageholdte kan der være andre skjulte incitamenter til forhandleren, som du kun kan få hvis du ved de er der. Ellers handlendes den incitament.

Rabatter: Der kan også være ‘Cash Back’ annonceret rabatter, som de skal give dig, hvis du køber bilen. (Men du behøver at vide, hvad rabatten er på forhånd, da det vil påvirke din åbning tilbud til kortgiveren.)

Disse rabatter ændre fra måned til måned, så du har brug for aktuelle oplysninger. En god kilde for skjulte incitamenter er CarDeals, udgivet af Center for undersøgelse af tjenester. Ringe (800) 475-7283 og for et par dollars de vil mail/fax du den seneste kopi. Edmunds har også en god information til både annoncerede og skjulte rabatter, (som de kalder marketing support).

Bestemme endelige forhandler pris

Lad os sige at du har valgt på en ‘Roadster øverste’ med en mærkat pris, herunder alle muligheder og levering af $23.000. Din forskning kommer op med følgende oplysninger:

Forhandler koste $20.000

Reklame afgift 400

Tilbageholdte – 3% af MSRP-600

Skjulte incitament-1,000

Faktiske forhandler koste $18,800

Hvilket gør tilbuddet til forhandleren

Så hvad mener du tilbyde forhandleren Min erfaring er, at i almindelighed dealerens bundlinjen vil være en 3% fortjeneste, som i dette tilfælde ville være $600 eller en endelige salgspris på $19,400. Du kunne starte på $18,800, og arbejd dig, eller du kan starte på $19,400 og bare sidde der.

Hardball forhandler forhandling taktik

Myndighed grænser: Dette er den standard trick hvor sælgeren siger, «Jeg bliver nødt til at gå stille salgschefen.» Én måde at håndtere dette er simpelthen behandle sælgeren som en budbringer. Eller du kan spille brudt rekord spillet, gentage dine indledende tilbud og fortæller salgsrepræsentant til at «gå tale med bestyreren.»

Holder du venter: Det er en fælles taktik at holde køber venter, håber, at det vil gøre ham eller hende angste og nervøse. Counter til dette er at være helt parat, bringe en bog eller noget arbejde for at gøre eller gøre nogle telefonopkald på din mobiltelefon. Dette viser at du er helt afslappet og ubekymret og vil ikke blive påvirket af deres venter spil. En person, jeg kender bringer en alarm og fortæller sælgeren, at de har en time til at lukke denne aftale eller hun forlader.

Tilbud Check: Nogle forhandlere kræver at du giver dem en check til at vise din «god tro.» Dette er latterligt. Hvis de fortæller dig, at de ikke vil forhandle medmindre du giver dem en check, stå op og hoved til døren. Deres politik ændres hurtigt.

Lowball/agn og Switch: ideen er at citere dig en usædvanlig lav pris over telefonen (eller i en annonce) for at få dig ind i forhandleraftalen, og derefter, når du får der, sælgeren siger at salgschefen ville ikke acceptere prisen eller sælger» opdager «, at han venstre ud en tusind dollar mulighed pakke eller at du ikke kvalificere sig til alle rabatter i annoncen. Hvis du kender din prissætning, bør du kunne spotte lowball lige bortrejst. Tilbud, der er for godt til at være sandt er altid bait and switch.

Andre spørgsmål

Tilføjelser ikke bør du købe: Der er en række punkter, nogle forhandlere forsøger at sælge, du absolut ikke behøver. Disse kan omfatte undervognsbehandling, som endda kan skade bilen; Scotchguarding, som du kan gøre dig selv for et par dollars; maling fugemasse og forberedelse afgifter (fabrikken betaler forhandleren for forberedelse).

Udvidede garantier: En udvidet garanti er forsikring. Vi er generelt rejseforsikring for risici, som vi ikke kan tolerere. Vi accepterer en $500 kollision forsikring fradragsberettigede, fordi vi kan tåle risikoen for en $500 tab. Er auto reparationer, når bilen kommer uden for garanti, en udgift, du føler, du ikke kan tåle?

Sælge din brugte bil: Vil du næsten altid få en bedre pris hvis du sælge din brugte bil selv. Fordelen ved salg til forhandleren er at du ikke har besværet, og i de fleste stater du kun betale moms af det nettobeløb, som du faktisk betaler til forhandler.

Desværre, alle brugte biler er forskellige og alle markeder er forskellige. Både Edmunds og Kelly har gode prisoplysninger. Du vil opdage variationer i, hvad de siger bilen er værd, men de vil vist sig nogle retningslinjer.

Gennemtænke din brugte bil forhandlingsstrategi, før du går ind i forhandleraftalen. Du måske ønsker at få et tilbud på en brugt bil først, og derefter videre til den nye bil, fordi når de erkender, hvor alvorligt du er om at få en rock bottom pris for den nye bil, de kan blive meget stædige på brugt bil pris.

At sætte det hele sammen

Den nederste linje er slappe af. Lad alle deres taktik roll off du ligesom vand fra en gås. Det kan tage en time eller så for dem at blive overbevist om, for at sælge dig en bil de vil have til at falde til deres bundlinje, men i sidste ende vil de give. Du får en fantastisk pris og kørsel væk med denne vidunderlige nye bil. Nyd!